Portfolio

Heb je een vraag of wil je graag je plaatsje reserveren? Dan kan je terecht op de contactpagina.

Newborn
Tijdens de eerste weken verandert er veel en staat heel je wereld op zijn kop. Een periode vol mooie momenten, maar het is vaak zo druk dat je even vergeet te genieten. Dus kom ik veen langs, tijd voor een uitgebreid knuffelmoment, voeding, leuke droompjes en veel kusjes van mama, papa, broer en zus.
Portret
Heb je nood aan nieuwe profielfoto's of heb je een blog en heb je foto's nodig die perfect aansluiten bij jou content ? Het is ook mogelijk om een echte feel-good shoot te reserveren, alleen of samen met je beste vriend(in). Heb je zelf een leuk idee? Daar help ik je graag mee!
Kinderen
Met hun groot hart, oneindige fantasie, kleine lachjes en geweldige avonturen. Ze laten ieders hart smelten door te zijn wie ze zijn. Dat wil is precies wat ik wil vastleggen voor jou. Alle onschuld, puurheid, attitude en hun mooie lachjes, giecheltjes en kriesjes.
Familie
Je gezin en je familie zijn een twee van de belangrijkste dingen in het leven. Mensen waar je een groot deel van je mooiste herinneringen mee maakt, waarbij je je thuis voelt en volledig jezelf kan zijn. Ik bezorg je hiervan graag een aandenken, samen met de mensen die je het liefst ziet.
Doop en Communie
Allebei een grote dag voor jou en natuurlijk ook voor je kind. En een mooie kans om al die schitterende momenten samen met familie en vrienden vast te leggen, hoe klein of groot deze ook zijn. Er wordt geen enkel belangrijk moment gemist en ik zeg nooit 'nee' tegen een feestje!
Huwelijk
Een dag waarop je volmondig 'ja' zegt tegen de persoon waarmee je jezelf oud ziet worden, een toekomst opbouwt en ja zegt tegen het leven. Een dag vol oprechte emoties en echte momenten die je voor altijd wil bewaren. Ik maak ook graag deel uit van niet-traditionele vieringen, vertel me gerust wat je van plan bent.
Evenementen
Alle evenementen, groot en klein. Cosplay Fuif Festival - optredens Ridderfeesten Plan jij binnenkort een evenement en wil je graag meer info of een offerte? Neem contact op.
Back to Top